Теократический Монархист (ign) wrote,
Теократический Монархист
ign

Judge to Flynn: “You sold your country out”

 

This is a very serious offense,” he [U.S. District Judge Emmet Sullivan] said at the hearing. “A high-ranking senior official of the government making false statements to the Federal Bureau of Investigation while on the physical premises of the White House.”

Sullivan also noted that Flynn could have been charged with other crimes that were not included in his plea agreement.

“All along, you were an unregistered agent of a foreign country while serving as the national security adviser to the president of the United States,” he said. “Arguably, that undermines everything this flag over here stands for. Arguably, you sold your country out.”

“I’m not hiding my disgust, my distain, for this criminal offense,” he continued.

Потом там правда прокуроры объяснили судье, что формально Флинн перестал быть “unregistered agent” после выборов и еще до вступления в должность, и тот немного сбавил обороты.

(Интересно, что трампистские блоги еще недавно продвигали идею, что этот судья Sullivan, он ок, а вот прокуроры, те звери. Ну да что с них взять…)

Но я как-то не до конца уверен, что можно вот так прямо перестать быт «агентом» такого-то числа и месяца в таком-то часу. Формально, с точки зрения Закона, может и можно. А фактически…

Возвращаясь к словам судьи… Это он говорит человеку, который, пусть недолго, был советником Президента по национальной безопасности. Национальной безопасности!

И находятся же люди, которые до сих пор считают, что все это фикция и фальсификация, Флинн сам себе оговорил и расследовать тут вообще нечего.

Уму непостижимо.


See copy at dreamwidth for more comments; currently it has comment count unavailable.
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 5 comments